Acasă > Ultima ora > Proiectele orașului Năvodari, în dezbatere la Radiografia Zilei

Proiectele orașului Năvodari, în dezbatere la Radiografia Zilei

Joi, 29 ianuarie 2015, a avut loc ședința Consiliului Local Năvodari în care s-a votat bugetul pentru anul în curs. 248,6 milioane lei, din care peste jumătate reprezintă fondurile primite de la Guvern și Uniunea Europeană pentru finalizarea lucrărilor la proiectele demarate anul trecut și pentru câteva dintre proiectele care vor începe în 2015.

În afară de acești bani, cel puțin în primele șase luni ale anului, administrația locală din Năvodari nu beneficiază de niciun alt ajutor financiar din partea Guvernului, care a decis să taie 7 milioane lei față de anul trecut din fondurile alocate orașului din cota defalcată din sumele rezultate din impozitul pe venit și din colectarea TVA.

În aceste condiții, administrația locală trebuie să se descurce, să finalizeze programele începute și, pe lângă lucrările mari, cu finanțare europeană, să efectueze și micile lucrări de infrastructură atât de necesare pentru cetățenii orașului Năvodari.

Care sunt proiectele ce vor fi finanțate în acest an, ce proiecte vor fi finalizate, ce proiecte vor fi demarate, are orașul Năvodari bani pentru micile lucrări de infrastructură – plombări, asfaltări, pietruiri, amenajarea de noi parcări, extinderi de rețele, etc -, cum se va descurca administrația locală în primele șase luni din 2015 pe baza bugetului aprobat săptămâna trecută, sunt o parte dintre întrebările la care vor răspunde în această seară, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, în calitate de invitați, consilierii locali Nicolae Moruzi și Marian Surdu.

Emisiunea Radiografia Zilei este realizată și moderată de George Mucianu și poate fi vizionată la postul Litoral TV, începând cu ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *