duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Diverse > Proiectul Midnight Bike la Constanța

Proiectul Midnight Bike la Constanța

Chiar dacă afară au fost doar câteva grade cu plus, zeci de bicicliști s-au adunat pe platoul din fața Casei de Cultură din Constanţa, punctul „clasic„ de începere a cursei Midnight Bike. Cicliștii amatori  au participat chiar și la numeroase concursuri de specialitate și susțin orice fel de inițiativă sportivă în orașul Constanța. Sportul înseamnă sănătate, iar exemplul perfect este și „Super Titi”, unul din veteranii echipei, care luna aceasta împlinește 65 de ani.

În afară de mișcare și partea recreativă, Midnight Bike promovează un concept extrem de interesant. Sensibilizarea șoferilor constănțeni în legătură cu existența biclicliștilor în trafic, care de cele mai multe ori, sunt puși în pericol de ignoranța conducătorilor auto. Cursa Midnight Bike ia startul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură și continuă pe principalele bulevarde din Constanța, zona Peninsulară și stațiunea Mamaia. Participanţii sunt echipați cu cască de protecție, iar bicicletele sunt pregătite conform legislației rutiere pentru traficul pe timp de noapte. Luminile de semnalizare au oferit „personalitate” grupului, care, în acest fel, s-a putut face ușor remarcat de șoferii din trafic.

Dacă imaginile v-au stârnit curiozitatea puteți să vă alăturați, oricând, mișcării Midnight Bike, accesând pagina de Facebook a  Cycling Team sau intrând pe forumul dedicat acţiunii, pe care îl găsiți cu o simplă căutare pe Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *