Acasă > Social > Protocol între Patronatul IMM și Camera de Comerț și Industrie

Protocol între Patronatul IMM și Camera de Comerț și Industrie

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a semnat, astazi, un protocol de colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). Protocolul a fost parafat de domnul Ovidiu Nicolescu, presedinte al CNIPMMR si domnul Mihai Daraban, presedinte al CCIR. Scopul protocolului îl constituie colaborarea între cei doi parteneri, în vederea susținerii reciproce a activităților desfășurate în interesul mediului de afaceri din Romania, destul de fragil in aceste momente.

Presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Constanta, Iulian Groposila considera ca semnarea acestui protocol reprezinta o continuare fireasca a relatiilor pe care le-a cultivat de-a lungul timpului cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

“Patronatul IMM Constanta, structura teritoriala a CNIPMMR, are parteneriat cu CCINA inca din 2004. Protocolul de colaborare semnat astazi este un gest normal si firesc in conditiile in care mediul de afaceri sufera de la o zi la alta. De altfel, acest demers era asteptat si de catre intreprinzatori, intrucat le este din ce in ce mai greu sa supravietuiasca in piata. Sunt convins ca numai printr-o actiune concertata vom putea contribui la imbunatatirea mediului de afaceri”, a aratat presedintele Patronatului IMM Constanta, Iulian Groposila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *