Puiu Haşotti: ,,Liviu Dragnea dă dovadă de subiectivism!”

  •  
  •  
  •  
  •  

Liderul Grupului Partidului Naţional Liberal din Senat, Puiu Haşotti, a declarat că social-democratul Liviu Dragnea dă dovadă de subiectivism când reclamă alianţele locale pe care PNL le-ar fi încheiat cu PDL, ignorând cu bună-ştiinţă situaţia din judeţe precum Neamţ, Mehedinţi şi Suceava, unde pesediştii au încheiat alianţe cu PDL.
“Regretele domnului Dragnea şi părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianţele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în judeţe precum Neamţ, Mehedinţi şi Suceava. În aceste condiţii, domnul Dragnea  nu vede decât o parte a adevărului şi anume aceea care îi convine, dar care este şi mai puțin relevantă.
Nu ştiu de ce, dar cu ocazia declaraţiei sale, mi-am amintit că domnul Dragnea a fost un important membru PDL. În aceeaşi ordine de idei, nu trebuie să se uite faptul că PNL nu a fost de acord cu semnarea pactului de coabitare cu Traian Băsescu”, a afirmat liderul senatorilor liberali.
În ceea ce priveşte discutarea situaţiei din teritoriu la nivelul conducerii centrale a USL, Puiu Haşotti consideră că “tocmai de aceea ar fi necesare unele adăugiri la protocolul Uniunii, astfel încât să nu existe înţelegeri locale în afara USL şi nici analize subiective precum cele ale domnului Dragnea, care să aibă din partea mea replici precum cea de faţă.  Aş aminti tuturor membrilor PNL şi PSD că cele mai periculoase neadevăruri sunt cele care conţin şi câte puţin adevăr.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *