Putin s-ar fi căsătorit în secret weekendul trecut

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin a dezminţit, într-un interviu pentru cotidianul Izvestia, zvonuri cu privire la o căsătorie religioasă oficiată în secret weekendul trecut şi a subliniat că preşedintele rus nu are timp pentru o viaţă privată.

Zvonul a fost lansat de avocatul şi bloggerul Kaloi Ahilgov, care a scris sâmbătă că a fost informat că Vladimir Putin – care a divorţat recent de fosta sa soţie Liudmila – s-a căsătorit religios cu fosta gimnastă Alina Kabaieva, o campioană olimpică, la Mănăstirea Iverski, la Valdai, în nord-vestul Rusiei.

“Mi s-a spus că Putin şi Kabaieva se căsătoresc în Mănăstirea Iverski. Tot Valdaiul este blocat” de FSO, serviciul de securitate al Kremlinului, a scrie el sâmbătă.

“De ce a fost încercuită mănăstirea, nu pot să vă spun. Înţelegeţi, este de domeniul invenţiei, este inutil să dezminţim (…). Am făcut-o deja de o sută de ori”, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

“Zvonurile persistă, nu ai ce să faci. Nu are nimic a face cu realitatea”, a continuat el.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi fosta sa soţie Liudmila, care nu au mai fost văzuţi împreună de mai mulţi ani, au anunţat că s-au despărţit în iunie, într-un interviu televizat.

În aprilie 2008, ziarul Moskovski Korespondent a fost închis după doar câteva ore de la evocarea unei posibile căsătorii a lui Putin cu Kabaieva, de două ori mai tânără ca el.

Putin a respins aceste zvonuri, la vremea respectivă, avertizându-i totodată pe cei “care se amestecă în viaţa privată a altora, cu nasul lor mucos şi fantasmele lor erotice”.

“Am votat pentru un preşedinte (…). Ce fel de om este, are soţie sau nu, să lăsăm acest lucru în seama lui, să nu ne amestecăm”, a subliniat luni Peskov.

Întrebat dacă preşedintele va dezvălui detalii despre viaţa sa privată, aşa cum a procedat cu divorţul, Peskov a răspuns că Putin nu este “obligat să informeze pe cineva despre viaţa sa privată”.

“Mie unul mi-ar fi greu să răspund despre viaţa lui privată. Munceşte atât de mult, încât nu văd cum poate avea o viaţă privată”, a conchis Peskov.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *