marți, februarie 25, 2020
Acasă > Social > Puțini doritori, puține bilete

Puțini doritori, puține bilete

Cerere modestă pentru biletele de tratament, în a doua serie, în județul Tulcea. Doar 12 bilete, din cele 38, s-au alocat pentru pensionarii tulceni. În prima serie de repartizare a biletelor de tratament pentru pensionarii din județul Tulcea s-au valorificat 35 de bilete, iar în cea de-a doua serie, doar 12.

„Avem înregistrate din partea asiguraţilor şi pensionarilor tulceni un număr de 786 de cereri, însă pentru cea de-a doua serie am alocat automat doar 12 din cele 38 de bilete de tratament repartizate. Este vorba despre bilete repartizate judeţului nostru pentru staţiunile de la Covasna – 2 bilete, Lacul Sărat – 20 de bile te, Amara – 3 bilete şi Olăneşti – 1 bilet”, a declarat Mihaela Stănciulescu, director al Casei Judeţene de Pensii Tulcea.

Noutatea din acest an este aceea că au fost reduse seriile de la 18 la 16 zile. Persoanele cu handicap, veterani de război, pensionari de invaliditate, persoanele asigurate în zonele I şi II de expunere la radiaţii pot beneficia de aceste tratamente gratuit. Pentru pensionari, costul unui bilet reprezintă 50% din pensie, iar valoarea totală a biletului este de 1.600 de lei.

R Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *