miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Social > R.A.J.A. înlocuiește capacele de canalizare din Constanța

R.A.J.A. înlocuiește capacele de canalizare din Constanța

În ultima perioadă, mai multe capace de pe căminele de alimentare cu apă și racorduri de canalizare, de la nivelul tramei stradale s-au uzat, producând un real disconfort participanților la trafic. În aceste condiții, S.C. R.A.J.A. S.A. ia măsura înlocuirii și efectuării lucrărilor de reparații necesare.

Astfel, astăzi, 01 noiembrie 2014, în intervalul orar 08,30 – 18,30, echipele de intervenție R.A.J.A. vor lucra pe strada Mircea cel Bătrân, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Bulevardul Ferdinand și b-dul Mamaia. În unele zone, din cauza uzurii ramelor, capacele nu vor fi doar înlocuite, ci și ridicate la cotă. Practic, în zonele respective se va decoperta asfaltul și se vor monta rame noi cu capace.

Având în vedere lucrările ce se vor desfășura mâine, 01 noiembrie 2014, circulația se va desfășura cu dificultate pe strada Mircea cel Bătrân.

“Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că S.C. R.A.J.A. S.A. Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”  informează reprezentanții R.A.J.A într-un comunicat de presă.

Pentru fluidizarea și dirijarea traficului, în zona lucrărilor va fi și un echipaj al Poliției Locale.

În perioada următoare, astfel de lucrări de reparații și înlocuire a capacelor vor avea loc pe toate arterele intens circulate din municipiul Constanța.

Sursa foto: observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *