Acasă > Cultura > Radu Beligan, o personalitate puternică

Radu Beligan, o personalitate puternică

Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalităţi din lume din domeniul divertismentului. Alături de actorul român în clasament se mai regăsesc numeroase celebrităţi de toate vârstele precum Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio sau Blue Ivy Carter, fetiţa în vârstă de doi ani a cântăreţilor Beyoncé şi Jay-Z.

În acest clasament se regăsesc personalităţi cu vârsta cuprinsă între un an, cum ar fi North West, fetiţa cântăreţului Kanye West şi a vedetei de televiziune Kim Kardashian – şi 100 de ani, actriţa Ellen Albertini Dow. Printre cele mai tinere celebrităţi din acest top se numără şi Blue Ivy Carter, fetiţa în vârstă de 2 ani a cântăreţilor Beyoncé şi Jay-Z, Louis Bullock, fiul în vârstă de 4 ani al actriţei Sandra Bullock, Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani, una dintre fiicele actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt. De asemenea, în top se mai află fiica de 7 ani a lui Tom Cruise,  Suri Cruise şi Romeo Beckham, în vârstă de 11 ani, unul dintre copiii cuplului David şi Victoria Beckham. În acest clasament a fost inclus și actorul român Radu Beligan, în vârstă de 96 de ani, care vineri a primit titiul de “Doctor Honoris Causa” din partea Universităţii Ovidius Constanţa.

Printre cele mai longevive personalităţi aflate în top se mai numără actriţa Helen Mirren, actorii Michael Douglas, Robert De Niro sau regizorii Martin Scorsese și Ridley Scott.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *