Acasă > Eveniment > Radu Mazăre are planuri mărețe pentru Constanța

Radu Mazăre are planuri mărețe pentru Constanța

Recent întors din Thailanda, acolo unde și-a petrecut vacanța, primarul Radu Mazăre are planuri mărețe pentru Constanța. Pe lista cu priorități se află podul de la IPMC, Cazinoul și trecerea CET-ului în administrația Primăriei.

Radu Mazăre promite să soluționeze cât se poate de repede situația referitoare la cazinoul de pe faleză. În acest sens, edilul a declarat că se va întâlni cu proprietarii unor lanțuri de cazinouri elvețiene, care ar putea fi interesați de achiziționarea simbolului de la malul mării.

„Mă tot preocupă Cazinoul. O să și plec, am o întâlnire cu niște finanțatori, cu niște oameni de cazinouri din Elveția peste o săptămâna. Este unul dintre cele mai grele proiecte pe care trebuie să le fac. Este perioadă de criză, suntem în Europa, unde scârție lucrurile”,  a declarat Radu Mazăre la un radio local.

În ceea ce privește reparațiile podului de la IPMC, primarul Constanței dă asigurări că va face tot ce îi stă în putință pentru ca lucrările să poată fi terminate până la începutul verii. Un alt obiectiv al lui Radu Mazăre, trecerea CET-ului în administrația Primăriei este o problemă spinoasă.

,,Suntem la pachet cu CET-urile lui Oprescu. Când reușește să le treacă doctorul, atunci îl trecem și noi pe al nostru. Nu știu dacă reușim anul acesta. Preocuparea mea este să găsesc un parteneriat cu privați, să scadă prețul gigacaloriei. Eu am două chestiuni de rezolvat în ceea ce privește prețul gigacaloriei, asta cu trecutul CET-ului, cu investiția, ca să scadă prețul, și în momentul când luăm acțiunile de la Port, v-am zis, că 25% din venituri o să le bag în gigacalorie ca să scadă prețul pentru toată lumea.”, a mai precizat edilul.

Încântat de ce a văzut în Thailanda, Radu Mazăre vrea să organizeze în Constanța cel mai mare revelion care va fi văzut în România. Intersecțiile cele mai aglomerate ale Constanței ar urma să fie închise. În stradă se vor amenaja scene și se vor servi preparate tradiționale românești. Revelionul va avea un aer de carnaval și toți constănțenii vor putea ieși pe străzi să se bucure de spectacol.

Autor. Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *