Acasă > Turism > (VIDEO) Radu Mazăre, investiţie în turismul din Madagascar

(VIDEO) Radu Mazăre, investiţie în turismul din Madagascar

Primarul Constanţei, cunoscut ca fiind un mare iubitor de vacanţe exotice a anunţat, astăzi, că a concesionat un teren în suprafaţă de 1,8 ha care va avea ca destinaţie turismul.

Radu Mazăre, recent întors din vacanţă, pe care a petrecut-o în Madagascar, alături de mama sa, fratele Mihai, dar şi prieteni apropiaţi, a spus că a concesionat acolo, pentru o perioadă de 99 de ani o suprafaţă de teren de 1,8 ha, pe maul mării. Preţul pe care îl va plăti pe an ajunge la aproape 20.000 euro şi asta pentru că un metru pătrat de teren în zona unde a fost concesionată această suprafaţă este de 1 euro. Edilul Constanţei a declarat că la momentul când legea îi va permite, terenul va intra în proprietatea sa şi a fratelui său, Mihai. Destinaţia turistică înseamnă pentru Radu Mazăre o mică idee de afacere, respectiv construirea unui număr de 15 bungalow-uri.

Facem precizarea că primarul Radu Mazăre nu se află la prima experienţă de Madagascar, prima dată când a mers aici a fost anul trecut, vacanţă din care s-a întors extrem de încântat şi unde a spus că va reveni oricând.

VEZI VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *