luni, 10 august 2020
Acasă > Ultima ora > Radu Mazăre se află în tratative cu mai mulți proprietari de cazinouri din Elveția

Radu Mazăre se află în tratative cu mai mulți proprietari de cazinouri din Elveția

După ce în ultimii ani autoritățile și-au pasat responsabilitatea renovării cazinoului acesta se află în continuare într-o stare de degradare. Primarul Constanței, Radu Mazăre a discutat cu proprietarii unor lanțuri de cazinouri din Elveția care ar fi interesați să vină în România  și să preia cazinoul de pe faleză. Situația ar fi îngreunată de fiscalitatea exagerată din România și de faptul că proprietarii cazinourilor din Elveția ar cere asigurări cu privire la numărul de jucători importanți care ar veni să joace sume începând de la 50 000 de euro.

“În principiu avem șanse. O parte  dintre ei sunt inclusiv finanțatori, pentru că trebuie să fie și o firmă care finanțează, o firmă care manageriază și obligatoriu, un contract cu o firmă care aduce clienți mari. Sunt aspecte importante, în primul rând taxele și impozitele care la noi în România sunt foarte mari pentru cazinouri, la orice sumă mare câștigate trebuie plătit un impozit de 25%.” a afirmat Radu Mazăre, edilul orașului Constanța.

Venirea elvețienilor ar rezolva atât situația cazinoului dar ar putea să dea un impuls economiei locale.

„Este o industrie care ar putea să funcționeze și în Constanța și care va fi benefică pentru clădirea Cazinoului și pentru hotelieri.” a adăugat Radu Mazăre.

De-a lungul timpului s-a vehiculat sosirea la Constanța a mai multor investitori ruși și turci, dar până în momentul de față nu s-a concretizat nimic.

Reporter. Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *