marți, 11 august 2020
Acasă > Social > RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Noile coduri galbene de precipitații și inundații anunțate de meteorologi și hidrologi cu privire la județul Constanța au alertat instituțiile din domeniu și societățile care se ocupă cu prestarea utilităților publice. Pentru a limita eventualele pagube produse de incidența celor două coduri galbene, la nivelul SC RAJA SA Constanța a fost activat comandamentul pentru situații de urgență.

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu instabilitate atmosferică și ploi, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de astăzi, 25 iunie 2014, ora 12,00 și până mâine, 26 iunie 2014, ora 08,00. Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

Reprezentanții societății îi asigură pe consumatori că echipele RAJA  vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt), dar RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

SC RAJA SA face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *