RAJA a dublat numărul echipelor de intervenție din cadrul Comandamentului

  •  
  •  
  •  
  •  

Având în vedere atenționarea de Cod Roșu, la nivelul Comandamentului pentru Situații de urgență din cadrul SC RAJA SA s-a luat măsura de dublare a echipelor de intervenție, pentru această perioadă. Atât lucrătorii, cât și utilajele sunt pregătite să intervină în orice moment pentru a rezolva cu promptitudine problemele ce pot apărea la nivelul sistemlor de alimentare cu apă și canalizare operate.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele problemele care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă în această perioadă sunt cele legate de lipsa energiei electrice. Fără curent, stațiile de pompare și tratare a apei, sursele și puțurile nu pot funcționa. În aceste situații, echipele de intervenție RAJA nu pot decât să aștepte ca cei de la firma de distribuție a energiei să intervină în remedierea avariilor apărute. De aceea, în cazurile în care se întrerupe furnizarea apei potabile din cauza sistării energiei electrice la sistemele operate, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va va relua alimentarea cu apă imediat ce sunt rezolvate avariile la liniile de alimentare cu tensiune.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *