Acasă > Social > RAJA. Apă cu presiuni reduse la Năvodari, Lumina și Ovidiu

RAJA. Apă cu presiuni reduse la Năvodari, Lumina și Ovidiu

RAJA anunță că, astăzi, 30 ianuarie 2019, în jurul orei 13,00, magistrala de transport apă, cu diametrul de 1.000 mm, a suferit o avarie în zona stației de pompare Cota 20 Ovidiu.
Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție.
Pentru remedierea avariei s-a redus presiunea apei pe tronsonul avariat.
În această situație, abonații din zonele înalte ale orașului Năvodari, localitatea Lumina și zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul 14,00 – 21,00.
”Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul RAJA.

8 thoughts on “RAJA. Apă cu presiuni reduse la Năvodari, Lumina și Ovidiu

  1. Super reparație ați făcut de la ultima avarie care a fost in acelasi loc. Felicitări! Poate mai ridicați puțin prețul/mc.. O să vă aducem rahatul la sediu.

    1. Chiar este bătaie de joc , doar au trecut câteva zile de la ultima avarie , care n-au lăsat fără apă o zi și jumătate 😠😠

  2. Să îmi bag pula in voi si avarile voastre,daca întârzii câteva zile cu plata facturii iti trimite preaviz acum noi ce plm tre sa facem

  3. Cel mai bine ar fi sa scadă prețul la apă la fiecare avarie! Oricum noi plătim cea mai scumpă din toată țara! Noi cu reclamațiile și ei cu prețul din ce în ce mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *