Acasă > Social > RAJA continuă lucrările de modernizare

RAJA continuă lucrările de modernizare

Lucrările de racordare a noului tronson de alimentare cu apă din localitatea Eforie Nord avansează rapid. Pentru montarea la sistemul centralizat de distribuție, până la ora 24 locuitorii din Agigea și Eforie nu vor beneficia de apă potabilă la robinete.

S.C RAJA S.A continuă lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă. Pentru ca racordarea noului tronson, montat la nivelul liniei de tratare și înmagazinare apă potabilă din stația de pompare Eforie Nord să se efectueze în condiții de siguranță a fost necesară oprirea stației pentru 24 de ore.

“Lucrarea face parte din cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu. Contractul de execuție Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare din localitatea Eforie este în valoare de 19,4 milioane lei, din care RAJA asigură o cofinanțare de 5,5 milioane lei”, ne-a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt al SC RAJA SA Constanța.

Dotările erau mai vechi de 35 de ani și s-a luat decizia ca stația să fie rebilitată complet. Au fost incluse și reabilitări și extinderi de conducte de peste 25 de kilometri. Lucrările sunt în grafic iar după ora 24 abonații vor beneficia de apă, la presiune normală.

Redactor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *