marți, 11 august 2020
Acasă > Comunicate > RAJA lansează un ultim apel asociațiilor debitoare pentru încheierea convențiilor de facturare individuală

RAJA lansează un ultim apel asociațiilor debitoare pentru încheierea convențiilor de facturare individuală

La ora actulă, SC RAJA SA Constanţa este forțată să recurgă la măsura drastică de debranșare a asociațiilor pentru recuperarea creanțelor. Cele mai mari debite, dar și întârzieri la plata facturilor de la nivelul asociațiilor/blocurilor se înregistrează pe Năvodari, Medgidia și Cernavodă. Pentru recuperarea creanțelor de la asociațiile din aceste orașe, SC RAJA SA a întreprins toate măsurile legale. Mai mult, de aproape trei ani, periodic au fost organizate diverse întâlniri cu reprezentanții asociațiilor pentru încheierea convențiilor de facturare individuală, întâlniri la care au participat și reprezentanții primăriilor. Pe lângă transmiterea de zeci de invitații către asociații pentru încheierea acestor convenții, au fost făcute și acțiuni, în care reprezentanții RAJA s-au deplasat în teren și au avut întâlniri cu proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor debitoare. Tocmai pentru a putea discuta cu cât mai mulți proprietari de apartamente, aceste acțiuni, s-au desfășurat în special seara, după ora 17,00, și uneori chiar și până la ora 22,30. În plus, SC RAJA SA a desfășurat în ultimul an o campanie permanentă în presa locală pentru încheierea convențiilor de facturare individuală. Dar toate aceste eforturi, făcute susținut de aproape trei ani nu au adus rezultatul scontat. La Năvodari, din cele 231 de asociații doar 27 au încheiat convenții de facturare individuală, iar la Medgidia și Cernavodă, procentul este mult mai mic, în situația în care săptămânal sunt avizate pentru debranșare chiar și peste 100 de asociații din cele trei orașe. Astfel, la ora actuală, sute de asociații/blocuri din cele trei localități au fost avizate pentru debranșare în această perioadă.

Având în vedere intervenția președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, SC RAJA SA dă dovadă încă o dată de înțelegere și invită în această perioadă, 19 – 25 februarie 2013, reprezentanții asociațiilor debitoare la încheierea convențiilor de facturare individuală. Cei interesați de încheierea acestor convenții trebuie să știe că reprezentanții juridici ai RAJA din cele trei orașe vor lucra în această perioadă, inclusiv sâmbăta și duminica, începând de dimineață de la ora 08,00 și până seara la ora 20,00, la următoarele adrese:

–         Medgidia: strada Tudor Vladimirescu, nr. 13;

–         Cernavodă: strada Unirii, nr.17;

–         Năvodari: strada Nuferilor, nr.3, la parterul blocului B1, lângă casieria RAJA.

 Lansăm un ultim apel către reprezentanții condominiilor cu datorii să vină și să încheie convențiile de facturare individuală, în caz contrar urmând să fie debranșați de la sistemul de alimentare cu apă începând cu data de 26 februarie 2013, fără niciun alt preaviz.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *