duminică, 27 septembrie 2020
Acasă > Monden > Randi a lansat un nou single

Randi a lansat un nou single

Randi lanseaza un nou single in care ne vorbeste despre greselile pe care le facem uneori in cuplu si despre suferinta pe care o provocam persoanei iubite.

“Calc pe suflete” este o piesa pe care Randi a scris-o in urma cu doi ani, dar abia acum si-a facut curaj sa o si lanseze ca single.

Sunt om si cant despre mine, despre sentimente, despre oameni si greselile lor. Nu e usor pentru un artist sa isi arate gandurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred ca natura noastra umana este frumoasa, plina de lumina, dar in acelasi timp imperfecta, supusa greșelii, care lasa urme in sufletul nostru si al celor din jur! Eu am gresit uneori in dragoste si nu sunt mandru ca am facut-o, iar greselile acestea au ramas cu mine pana astazi, asteptand sa fie puse pe muzica.”, a reclarat Randi.

Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si imprejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu.

La finalul anului trecut, Randi a lansat si single-ul “Dansam”, care s-a bucurat de un real succes, adunand peste 13 milioane de vizualizari.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *