marți, februarie 25, 2020
Acasă > Eveniment > Răsturnare de situație de necrezut!

Răsturnare de situație de necrezut!

Magistrații Curții de Apel Constanța au judecat recursul procurorilor la cererea de arestare preventivă, pentru 29 de zile, în cazul celor doi concubini acuzați de instigare la omor calificat. Cei doi au intrat cu cătușele la mâini, la audieri, sub escorta polițiștilor constănțeni.

După ore bune de audieri, Liliana Vădineanu și Daniel Sas au fost puși în libertate. Mandatul de reținere pentru 24 de ore le-a expirat, iar magistrații constănțeni au decis cercetarea, în stare de libertate, a celor doi concubini, acuzați că ar fi pus la cale crima.

Reamintim că Liliana Vădineanu, de 36 de ani, din Tulcea și Daniel Sas, de 32 de ani, din Năvodari, au fost reținuți, miercuri, fiind acuzați că ar fi pus la cale asasinarea omului de afaceri Daniel Tiberiu Vădineanu. Bărbatul a aflat de faptul că urma să fie omorât, chiar de la asasinii angajați de fosta sa soție, după ce aceștia nu s-au mai înteles la bani.

Anchetatorii spun că planul crimei a fost conceput în detaliu de Liliana Vădineanu, care și-a convins și concubinul să se implice în asasinarea fostului ei soț. Miza? Recuperarea custodiei copilului de șase ani, unicul moștenitor și, totodată, cheia către o avere din care ar fi trăit regește, o firmă de transport și o agenție de turism, aparținând omului de afaceri constănțean. Numai că planul a dat greș, iar goana după bani le-a oferit și reversul medaliei. Ucigașul pe care cei doi l-au plătit să comită crima i-a înșelat și a rămas cu aproape 5000 de Euro, pe care îi primise în avans. Deși nu au renunțat la ideea macabră, au contractat alte trei persoane gata să-l ucidă pe bărbat contra sumei de 22.000 de Euro, însă nu au mai fost de acord să plătească, decât după ce ar fi avut dovada morții bărbatului. Cei trei l-au contactat pe bărbat și i-au spus întreaga poveste. Acesta a anunțat autoritățile, care, în urma cercetărilor, au confirmat planul pus la cale de fosta sa soție și actualul iubit. În cele 24 de ore în care suspecţii au stat în Arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, omul de afaceri, împreună cu copilul de șase ani, au părăsit orașul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *