Acasă > Eveniment > Razie de amploare pentru destructurarea unei rețele de hoți de combustibil

Razie de amploare pentru destructurarea unei rețele de hoți de combustibil

Razie fără precedent pentru depistarea unei reţele de hoţi de combustibil. Peste o mie de poliţişti au participat la perchezițiile din Capitală şi alte şapte judeţe, printre care şi Constanţa, iar  peste 240 de persoane, suspectate de furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturi, au fost duse la audieri la Parchetul Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate reiese că din rețeaua de hoți de combustibil fac parte și cinci poliţişti, un jandarm şi un pompier.

Activitățile sunt desfășurate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Dâmbovița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și vizează probarea activității infracționale a mai multor suspecți de furturi de produse petroliere din rafinării și Aeroporturile Internaționale “Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu” București, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

La acțiune au participat peste o mie de polițiști din cadrul I.G.P.R., D.G.P.M.B. și I.P.J. Argeș, Ialomița, Giurgiu, Ilfov, Constanța, Buzău și Dâmbovița, care au folosit peste 600 de autospeciale. De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviației din Ministerul Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *