Acasă > Administratie > Reacția Primăriei Năvodari în cazul îngrijitoarelor de la Creșa nr. 20, acuzate că îi abuzau pe copii

Reacția Primăriei Năvodari în cazul îngrijitoarelor de la Creșa nr. 20, acuzate că îi abuzau pe copii

Primăria Năvodari a demarat procedura de cercetare disciplinară a ingrijitoarelor de la Creșa nr 20 acuzate că îi jigneau pe copii, îi amenințau și îi abuzau fizic si verbal.

”Comisia de cercetare disciplinară din cadrul aparatului de specialitate al primarului va analiza și va dispune măsurile care se impun conform Codului Muncii.

Menționăm că situația apărută este regretabilă și considerăm astfel de comportamente la locul de muncă intolerabile, atât din punct de vedere uman, cât și legal, mai cu seamă în relația cu copiii, fiind conștienți de efectele nefaste asupra personalității lor.

Este un incident izolat, nu au mai existat astfel de situații până în prezent, iar cei vinovați vor suporta consecințele faptelor lor.

De asemenea, sperăm că acest eveniment neplăcut să nu creeze impresia că în cadrul Creșei, copiii nu ar beneficia de servicii corespunzătoare, conform nevoilor lor de creștere și dezvoltare!

Primăria orașului Năvodari este deschisă în relația cu părinții copiilor și orice sesizare va fi analizată riguros, pentru a preîntâmpina alte situații de acest gen!”, subliniază Primăria Năvodari.

Cazul a intrat și în atenția Direcției Generale de Protecția Copilului Constanța și a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

„În urma cercetărilor, a rezultat suspiciunea că, la data de 24 aprilie a.c., unul dintre copiii înscriși în colectivul unei creșe din orașul Năvodari ar fi fost agresat fizic și verbal de către două angajate ale unității. În continuare, se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, anunță IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *