sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Sport > Reacții diferite după meciul Săgeata-Steaua

Reacții diferite după meciul Săgeata-Steaua

Conferința de presă organizată la finalul meciului Săgeata Năvodari – Steaua București a reflectat perfect starea de spirit a celor doi antrenori. Laurențiu Reghecamf, fericit pentru victorie și Cătălin Anghel, mâhnit că echipa sa a fost atât de aproape de un rezultat mare.

Cele trei puncte câștigate la Constanța au creat un culoar și mai larg steliștilor spre un nou titlul național. O asemenea perspectivă nu poate decât să aducă liniște în tabăra stelistă, deși echipa campioană a avut o evoluție ștearsă. Satisfacția antrenorului stelist era evidentă la finalul meciului cu Săgeata.

“Am spus-o mereu, nu are importanță ce fac celelalte echipe atâta timp cât noi câștigăm. Este foarte bine, nici nu mai țin minte exact de când nu am mai pierdut un meci, echipa crește, câștigă puncte și trebuie să realizeze obiectivele pe care le avem anul acesta.” a afirmat Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua.

Cătălin Anghel păstra regretul ratării unui rezultat mare, dar și el își mutase interesul pentru următoarele jocuri ale Săgeții, care pot deveni decisive.

„A fost un meci un meci în care am fi putut să obținem un rezultat de egalitate. Îmi pare rău și vă spun că este o înfrângere destul de greu de digerat pentru că trecem foarte ușor pe lângă puncte, așa cum s-a întâmplat cu Vasluiul.” a spus Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Dincolo de cuvinte și de declarații rămâne rezultatul de pe teren, indiferent de conjunctura în care a fost consemnat. Doar el contează și dictează starea de spirit a tehnicienilor, dar și a simpatizanților uneia sau alteia dintre combatante.

Redactor: Nicu Dolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *