Recomandări de protecţie pentru pacienţii cronici

  •  
  •  
  •  
  •  

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România şi Societatea Română de Epidemiologie lansează ghidul “Recomandări de protecţie pentru pacienţii cronici în contextul pandemiei cu virusul SARS-CoV 2”.

Ghidul a fost realizat de doamna prof. dr. Doina Azoicăi, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie.

“Pacienţii cronici au nevoie de cea mai mare protecţie în această perioadă şi de informaţii din surse avizate si sigure pentru a şti exact ce pot face şi ce nu. Specialiştii şi asociaţiile de pacienţi trebuie să conlucreze pentru a oferi cele mai bune informaţii şi suport pentru pacienţi. Acest ghid se doreşte un ghid simplu şi util pentru pacienţi”, a declarat prof. dr. Doina Azoicăi, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie.

“Ne dorim ca în această perioadă să strângem cât mai mult colaborarea cu pacienţii pe care îi reprezentăm şi să îi ajutăm să treacă mai uşor peste această perioadă dificilă. Informaţiile prezentate în ghid sunt extrem de utile. De asemenea, aş vrea să subliniez ca toţi cei care au nevoie de ajutor în privinţa tratamentului în această perioadă ne pot scrie şi vom căuta soluţii pentru ei”, a declarat Radu Gănescu, preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România.

Ghidul poate fi consultat AICI

Sursa: COPAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *