sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Comunicate > Recrutări noi în PMP Năvodari

Recrutări noi în PMP Năvodari

Conducerea  Partidului Mişcarea Populară – filiala Năvodări face cunoscut faptul ca în cursul zilei de 12 ianuarie 2014, cinci militanţi ai organizaţiei de tineret PNL Năvodari şi doi membri ai partidului Forţa Civică, au trecut la Mişcarea Populară. Aceştia spun că au făcut această mişcare fiindcă vechile partide nu-i mai reprezintă, dorind să se alăture unui  partid ce promovează cu adevărat principii de dreapta.
Dumitraşcu Costel-Aurelian, preşedinte OTPMP Năvodari a declarat: ,,Mă bucur că din ce în ce mai mulţi tineri sunt dornici de schimbare şi doresc să se implice, făcând acest pas, spre Mişcarea Populară. Uşa noastră va fi întotdeauna deschisă tinerilor care nu acceptă să stea deoparte şi să privească ţara cum se duce de râpă, O uşă deschisă pentru cei care doresc să lupte pentru un viitor mai bun”.
La rândul său, liderul PMP Constanţa, Claudiu  Palaz a salutat decizia tinerilor respectivi şi a afirmat: ,,Le urez bun venit noilor membri şi le mulţumesc pentru încrederea acordată Partidului Mişcarea Populară. Totodată, felicit organizaţia PMP Năvodari pentru atitudinea primitoare ce o manifestă faţă de tineretul care vrea să lupte alături de o echipă puternică, mai ales că Mişcarea Populară este un partid ce promovează tinerii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *