duminică, august 18, 2019
Acasă > Economie > Reduceri tarifare la Trenurile Zăpezii. Cât costă un bilet pentru ruta Constanţa–Braşov

Reduceri tarifare la Trenurile Zăpezii. Cât costă un bilet pentru ruta Constanţa–Braşov

CFR Călători va lansa la data de 8 ianuarie 2019 oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019.

Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, beneficiază în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerile tarifare se acordă astfel:

-25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei.

– 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de  60,45 lei cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65  lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa:

– Onlinede pe cfrcalatori.ro ;

– De la automatele XsellKiosk din gări;

-Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;

-De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Sursa: Comunicat CFR Călători

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *