Acasă > Social > Registrul Comerțului se mută. Actele pot fi depuse și la CCINA

Registrul Comerțului se mută. Actele pot fi depuse și la CCINA

Luni, 4 august, Oficiul Registrului Comerţului Constanţa se va muta într-un sediu nou. Acesta va funcţiona pe bulevardul Tomis numărul 476, mai clar pentru toată lumea, undeva pe Şoseaua Naţională care leagă municipiul Constanţa de oraşul Ovidiu, dincolo de Carrefour.

În scopul relocării echipamentelor tehnice și a logisticii, vineri, 1 august 2014, programul de lucru cu publicul va fi de la 08:00 la 12:00, se mai arată în comunicatul oficial.

Menţionăm faptul că datele de contact ale ORCT Constanţa rămân neschimbate, respectiv: Tel.: 0241 / 699.761, 699.762, Fax: 0241 / 699.771, E-mail: orcct@ct.onrc.ro.

Totodată, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunță căva sprijini agenții economici în vederea depunerii cât mai rapid a actelor la ORC Constanța.

Având în vedere faptul că, începând cu data 4 august 2014, Oficiul Registrului Comerţului Constanţa se mută la marginea oraşului, în zona Palazu Mare, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, pentru a veni în sprijinul agenţilor economici, care vor fi nevoiţi să parcurgă un drum naţional extrem de aglomerat, pune la dispoziţia celor interesaţi, fără costuri suplimentare, servicii de întocmire, preluare, depunere şi îndeplinire a tuturor formalităţilor de înregistrare la Registrul Comerţului.

 Aceste servicii sunt asigurate de personalul specializat din cadrul Biroului de asistenţă al CCINA, ce îşi desfăşoară activitatea în sediul din strada Poporului nr.121 A – zona Casa de Cultură, economisindu-se resurse importante de timp şi bani.

 “Dorim să semnalăm faptul că, apelând la serviciile prestatorilor neautorizaţi în îndeplinirea formalităţilor de înregistrare la Registrul Comerţului, al căror număr a crescut semnificativ, în ultimul timp există atât riscul pierderii actelor, cât şi prelungirea sau amânarea nejustificată a termenelor de finalizare ale lucrărilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de CCINA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *