Acasă > Politica > Remaniere guvernamentală. Doi constănțeni, propuși la MAI și MAE

Remaniere guvernamentală. Doi constănțeni, propuși la MAI și MAE

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat, luni, pe senatorul constănțean Nicolae Moga pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

De asemenea, conducerea social-democrată a luat act de propunerea ALDE de înlocuire a lui Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat și că Mihai Fifor a fost desemnat pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice.

Nicolae Moga o înlocuiește la șefia MAI pe Carmen Dan care a demisionat, ieri, din funcţie, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Viorica Dăncilă.

Și purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, afirmase luni că formaţiunea pe care o reprezintă îi retrage sprijinul politic ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, şi o propune pe Ramona Mănescu pentru această funcţie.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declara că a luat decizia de remaniere a miniştrilor de Interne şi Externe pentru că aşa Guvernul “va avea mai multă credibilitate, mai multă încredere”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *