Acasă > Eveniment > Renault Megane cu acte false, în vamă, la Negru Vodă

Renault Megane cu acte false, în vamă, la Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Renault, înmatriculat în R. Bulgaria, pentru care conducătorul auto, un cetăţean român a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică periodică fals.

În data de 29.07.2014, în jurul orei 12.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român A.C.C., în vârstă de 31 ani, care conducea un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în R. Bulgaria.

În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare. Conducătorul auto, domiciliat pe raza municipiului Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul document este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *