Acasă > Social > Reprezentanţii Crucii Roşii filiala Constanţa au împărţit daruri la două familii nevoiașe din Constanța

Reprezentanţii Crucii Roşii filiala Constanţa au împărţit daruri la două familii nevoiașe din Constanța

În cadrul proiectului inițiat de președinta filialei Constanța intitulat ” Caravana lui Moș Crăciun ”  două familii nevoiașe au primit astăzi daruri. Prima oprire a fost în Năvodari, la familia Vlădulescu alcătuită din mamă, Violeta, și cei patru copii. Cu câteva luni în urmă, aceştia, împreună cu bunica locuiau într-o singură cameră. Acum stau cu chirie, iar mama face faţă cu greu cheltuielilor. Vizita reprezentanților Crucii Roșii a adus un zâmbet pe fața copilașilor. Micuții au primit jucării, haine și alimente.

A doua oprire a fost la o altă familie necăjită din Constanța. Familia Crețu care are 4 membri, părinții și cei doi copii, ambii elevi. Mama acestora, Aurelia, este imobilizată la pat iar tatăl copiilor a renunțat la slujbă pentru a avea grijă de ea. Familia trăiește de pe o zi pe alta. Reprezentanții Crucii Roșii le-au dăruit haine, dulciuri și obiecte de igienă personală.

Totul a fost posibil datorită campaniei inițiate de președintele Crucii Roșii filiala Constanţa, Carmen Lungu și a oamenilor cu suflet care au donat puțin din puținul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *