Restaurantele de pe litoral pun în pericol sănătatea turiștilor

  •  
  •  
  •  
  •  

Controalele din ce în ce mai dese ale inspectorilor OPC nu par să-i neliniştească prea tare pe patroni. Astăzi au mai fost închise două unităţi de alimentaţie publică: restaurantele a două cunoscute hoteluri din staţiunea Mamaia.  Decizia a fost luată după ce inspectorii au găsit carne stricată și pește congelat fără etichete, depozitat în saci menajeri.

Produse expirate, ținute în condiții improprii și neetichetate. De asta au parte unii turiști care vin în stațiunea Mamaia. Mizeria din bucătărie a fost depistată la două hoteluri din stațiune, după ce au fost făcute reclamații peste reclamații. Hotelierii prinși cu musca pe căciulă, se scuză, dar mai mult se acuză.

Iată ce riscă hotelierii care le-au pus viața în pericol turiștilor.

“Sancțiuni contravenționale de la  2000 la 4000 de lei pentru produsele expirate și de la 1000 la 10000, iar activitatea trebuie suspendată.” a spus Marius Dunca, preşedinte ANPC.

Niciun restaurant nu va scăpa de control, anunță președintele ANPC, iar marfa găsită cu nereguli va fi distrusă. Unităţile închise îşi vor putea relua activitatea abia după ce vor face dovada remedierii problemelor.

Redactor. Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *