Reținuți pentru tâlhărie în Limanu

  •  
  •  
  •  
  •  

Un tânăr de 22 de ani din sat Bajura, judeţul Botoşani a alertat, joi, 22 august, autorităţile din cadrul Postului de Poliţie Limanu cu privire la faptul că ar fi fost tâlhărit. Potrivit declaraţiilor tânărului, acesta se deplasa pe raza satului Limanu, pentru a colecta donaţii în scop umanitar. La un moment dat a fost acostat de trei bărbaţi, care prin violenţă şi ameninţare cu un obiect metalic, l-au urcat cu forţa într-un autoturism înmatriculat în alt stat, l-au deposedat de bunuri, înscrisuri şi valori şi l-au abandonat între localităţile Limanu şi Mangalia.

În urma verificărilor, poliţiştii au depistat un autoturism condus d’un tânăr de 22 de ani, din Limanu, care era însoţit de un alt tânăr de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani. Toţi trei au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Limanu pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii au efectuat un control asupra autoturismului şi au descoperit bunurile reclamate ca sustrase prin violenţă şi anume un telefon mobil, un ceas de mână, o mapă de culoare albastră cu mai multe înscrisuri pe numele ONG- ului, din care persoana vătămată făcea parte, şi suma de 126 lei. Totodată, lângă autoturism a fost găsit un cuţit.

Două dintre cele trei persoane în cauză au fost prezentate la Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cea de-a treia cu porpunere de cercetarea sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tîlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Sursă: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *