luni, februarie 24, 2020
Acasă > Sport > Retur dificil pentru clujeni

Retur dificil pentru clujeni

CFR 1907 Cluj și FK Jagodina (Serbia) au terminat la egalitate, 0-0, în meciul disputat, joi seara, pe stadionul ”Dr. Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manșă a turului II preliminar al Europa League la fotbal.

Oaspeții au avut prima ocazie periculoasă a meciului, în min. 16, când Felgueiras a intervenit salvator în fața lui Susnjar. CFR Cluj nu a făcut un joc prea reușit, având doar două situații de gol destul de modeste în prima repriză, prin Negruț, care a reluat cu capul în brațele lui Djuric (27), și Deac (34) care a tras de la marginea careului, fără emoții pentru portarul sârb.

Deac a irosit o oportunitate foarte bună în min. 48, când a tras din întoarcere, dar prea slab pentru a-l învinge pe Djuricic.

Jagodina a fost aproape de deschiderea scorului în min. 56, când Jakimovski a trimis spre poartă, dar mingea l-a lovit pe Susic, aflat la pământ în fața porții.

CFR Cluj și-a accentuat dominarea în ultima parte a meciului, iar Deac a tras peste poartă (67), după care Ogbu a avut două mari ocazii de gol: mai întâi mingea trimisă de el a fost respinsă în corner de portar (72), după care nigerianul a trimis cu capul în bară, în urma loviturii de colț (73). Jakolis a amenințat și el poarta oaspeților, dar șutul său a trecut pe lângă poartă (80). Nici brazilianul Christian nu a fost mai precis (82).

Clujenii porneau cu prima șansă în confruntarea cu formația care a încheiat pe locul al treilea sezonul trecut din campionatul Serbiei, dar a fost ținută în șah și va avea o misiune dificilă în partida revanșă, de la la Jagodina, din 24 iulie.

AGERPRES (AS — editor: Mihai Țenea)

Sursă foto: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *