sâmbătă, 8 august 2020
Acasă > Social > Revelion în aer liber, la Constanța

Revelion în aer liber, la Constanța

Sute de constănțeni sunt așteptați miercuri noaptea să petreacă Revelionul în Parcul Operei din centrul municipiului în cadrul unui spectacol organizat de o asociație civic-culturală.

Coordonatorul proiectului “Festivalul iernii”, Alin Vintilă, a declarat pentru AGERPRES, că în cele zece zile de când a debutat seria de spectacole susținute pe scena din Parcul Operei, câteva sute de constănțeni au devenit spectatori fervenți ai seratelor culturale, concertelor muzicale, scenetelor pentru copii și concursurilor cu premii oferite de Asociația civică Constanța Altfel.

“Interesul manifestat de constănțeni pentru evenimentele culturale publice, chiar în condițiile meteorologice severe din această iarnă și atitudinea participativă față de momentele artistice ‘live’ ne-au determinat să organizăm și în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion, în parc. Spectacolul de artificii și câte o cupă de șampanie vor fi oferite, de asemenea, din partea casei”, a spus organizatorul.

Astfel, în seara dintre ani, antrenul pe scena din Parcul Operei va începe la ora 22,00. Constănțenii vor petrece mai bine de cinci ore pe ritmuri populare sau cu muzică tradițională grecească, sârbească, rusească, și vor avea parte de hit-uri internaționale, rock, pop, dance, hore și un spectacol impresionant de artificii.

Spectacolul va debuta cu un recital susținut de Brianna, după care urmează ritmuri grecești cu Raluca Chivu, iar de la ora 22,40, timp de o oră, parcul va fi animat de ritmuri folclorice, prin intermediul cântărețelor de muzică populară Mădălina Modruj și Veronica Apetri. Până spre miezul nopții va avea loc un concert de muzică populară rusească și moldovenească, de peste Prut, cu solista Rodica Rodion, concursuri și numărătoarea inversă, iar la miezul nopții un spectacol de artificii va marca trecerea în 2015. Ulterior, timp de o oră, pe scenă va urca Trupa Proconsul, iar concertul final va fi susținut de Trupa Shake Down, cu acorduri de rock&roll, pop-rock, disco, reggae, R&B.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *