Acasă > Social > Revelionul, la malul mării

Revelionul, la malul mării

Noaptea dintre ani se apropie cu pași mari, iar românii care nu și-au făcut încă planuri pot să-și îndrepte atenția spre litoralul românesc. Hotelierii vor să-i atragă pe clienți cu meniuri sofisticate, reduceri la cazare și seri speciale atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Hotelurile de la malul mării pun la bătaie oferte atractive de Revelion. Deși numărul unităților de cazare deschise în sezonul rece nu este mare, câteva hoteluri de 3, 4 și 5 stele din Mamaia, Eforie și Techirghiol au pregătit pachete speciale. Bucătarii au intrat deja în febra pregătirilor.

“De Revelion, am pregătit ceva mai special. În noaptea dintre ani, clienții noștri vor servi o gustare, după care va veni un fel doi, un cocktail de creveți, apoi va urma un inel de dorada cu un sos de șofran, șampanie și icre de Manciuria, cu un piure de mere și nuci, și puțină cremă de trufe. Apoi vom intra cu felul principal,  un piept de rață cu sos de portocale roșii”, ne-a spus Vasile Puricel, bucătar șef restaurant de lux.

Prețurile încep de la 240 lei pentru o noapte de distracție și pot ajunge chiar și la 2900 lei pentru un sejur complet cu masă, cazare și acces la spa.

Există și posibilitatea unui sejur peste hotare. Agențiile de turism îi ajută pe cei nehotărâți cu câteva ofete “last minute”.

“În această perioadă prețurile sunt accesibile și comparabile pentru destinațiile exotice. Vorbim de tarife de 1600 de euro pentru Thailanda sau Singapore, și de 700 sau 750 de euro pentru Dubai, la un hotel de patru sau cinci stele”, a precizat Cristian Bărhălescu, manager Agenție de Turism.

Potrivit meteorologilor, vremea va ține cu cei care aleg să-și petreacă noaptea dintre ani la malul mării. Chiar dacă nu vor avea parte de fulgi de nea, temperaturile pozitive vor urca până la 5 grade Celsius.

 Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *