miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Sport > Revenirea lui El Nino

Revenirea lui El Nino

Circa 40.000 de suporteri au asistat la prezentarea oficială a lui Fernando Torres la Atletico Madrid, după ce campioana Spaniei a oficializat împrumutul de la AC Milan până la finalul sezonului 2015-2016.

Sâmbătă seară, Atletico Madrid a câştigat cu 3-1 meciul cu Levante, din etapa a 17-a din Primera Division. Iar pentru fanii rojiblanco, meciul nu a fost doar un prilej de a se bucura de cele trei puncte, ci şi de a-l vedea din nou în tribune pe Fernando Torres, unul dintre idolii lui Atletico, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Primit cu aplauze la scenă deschisă, Torres a revenit pe Calderon pentru prima dată în ultimii opt ani ca jucător al lui Atletico, după ce împrumutul lui Torres de la AC Milan a fost oficializat la finele lui 2014, iar El Nino  a semnat imediat cu Atletico până la finalul sezonului 2015-2016.

Duminică, la prânz, şefii lui Atletico i-au pregătit o prezentare în stil mare jucătorului care a marcat de 91 de ori în 244 de meciuri pentru echipa madrilenă în perioada 2000-2007.

Chiar dacă după plecarea de la Liverpool la Chelsea, Torres nu a mai fost niciodată acelaşi jucător, El Nino  a rămas un adevărat idol pentru colchoneros, care au umplut trei dintre cele patru tribune ale arenei Vicente Calderon la prezentarea oficială a jucătorului în tricoul lui Atletico. Cotidianele Marca şi As au estimat că circa 35.000 – 40.000 de fani au asistat la prezentarea lui Torres, care va putea juca încă de săptămâna viitoare pentru Atletico, în Cupa Spaniei, contra lui Real Madrid.

Redactor: Paul Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *