Thursday, 24 January 2019
Acasă > Social > Revin autobuzele etajate

Revin autobuzele etajate

Autobuzele etajate revin pe străzile Constanţei în mini-vacanţa de 1 mai. Ele vor circula zilnic între orele 10:00 şi 20:00 la intervale de patruzeci și cinci de minute. Mai nou, de anul acesta vor fi dotate și cu internet. Traseele rămân insă la fel ca anul trecut.

Autobuzele etajate vor circula începând cu data de 30 aprilie până pe patru mai. Ele vor pleca de la gară pe următorul traseu: Bulevardul Ferdinand, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, până la capătul staţiunii. Întoarcerea se va efectua pe acelaşi traseu prin înlocuirea bulevardului Mircea cel Bătrân cu Tomis, din cauza circulaţiei care se desfăşoară pe sens unic. Potrivit conducerii Regiei de Transport în Comun, investiția este una profitabilă nu doar datorită turiștilor.

“Am încheiat un contract cu societatea de transport în comun din București – RATB și le vom da și lor patru autobuze etajate care să fie folosite în scop turistic. Șase din cele zece autobuze pe care le avem, vor rămâne la Constanța, pentru traseul estival. Din acest an, toate autobuzele, inclusiv cele etajate, au WI-FI gratuit”, ne-a declarat Ovidiu Tănase, director general RATC.

Tariful va fi de 5 lei pe călătorie, iar biletele vor putea fi achiziţionate doar de la şoferul de pe autobuz sau de la dispeceratul de la cap de linie. După data de patru mai maşinile supraetajate vor fi din nou scoase din circulaţie până la începutul sezonului estival. Regia de Transport în Comun din Constanța deţine în prezent 10 astfel de autobuze.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.