duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Revocări din funcție la conducerea CFR Călători

Revocări din funcție la conducerea CFR Călători

Teodor Gavriș, director de tracțiune în cadrul CFR Călători, a fost revocat astăzi din funcție. Decizia aparține conducerii CFR Călători și a fost luată în urma implicării lui Gavriș într-un dosar penal privind fapte de corupție instrumentat de DNA Galați.

Suspendat din funcție a fost și Laurențiu Seceleanu, directorul Sucursalei Regionale de Căi Ferate (SRCF) Galați, cercetat în același dosar.

„Conducerea CFR Călători a dispus revocarea din funcție și suspendarea din activitate a Directorului de Tracțiune – Teodor Gavriș. Această măsură a fost luată ca urmare a implicării acestuia de către Direcția Națională Anticorupție (DNA) într-un dosar penal privind comiterea unor infracțiuni legate de activitatea desfășurată în cadrul companiei“, se precizează într-un comunicat remis de CFR Călători.

În același context, CFR Călători informează că a pus la dispoziția DNA documentele solicitate și va colabora în continuare cu toate instituțiile statului cu atribuții în instrumentarea acestui dosar. De asemenea, directoratul CFR Călători a demarat un control tematic la nivelul mai multor subunități ale companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *