joi, 13 august 2020
Acasă > Comunicate > Rezultate deosebite la Campionatul Naţional Universitar de Atletism

Rezultate deosebite la Campionatul Naţional Universitar de Atletism

Comunicat de presă

La Campionatul Naţional Universitar de Atletism desfăşurat la Cluj Napoca (18 – 19 mai 2013), studenţii Universității „Ovidius” din Constanța au obţinut rezultate deosebite:

  • Claudia Bobocea (anul II, Învăţământ cu Frecvenţă Redusă – FEFS) Medalie aur la 800 m, cu rezultatul de 2.05.27min, şi Medalie de aur la 1500m, cu rezultatul 4.18.0 min;
  • Maria Mazilu (anul III, Zi – FEFS) Medalie aur la 100m, cu rezultatul de 12.36s,  şi Medalie argint la 200m, cu rezultatul 25.36s.

„Cele patru medalii arată încă o dată abnegaţia sportivilor de la UOC, a atleţilor care au reprezentat cu cinste universitatea de la malul mării. „Teamul” care a determinat aceste rezultate deosebite este unul dintre cele mai bune la nivel naţional şi internaţional, concursul de faţă fiind unul de selecţie pentru echipa care ne va reprezenta în această vară la Jocurile Mondiale Universitare care se vor desfăşura în Rusia şi unde sunt pe lista ministerului în acest moment sportivi studenţi ai UOC”, a declarat  prof.univ.dr. George Stănculescu, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.

 

„Faptul că am reuşit cucerirea a 4 medalii şi accederea în lotul reprezentativ pentru participarea la competiţia supremă universitară ne bucură şi ne motivează să continuăm pregătirea la nivel înalt în cadrul bazei sportive”, a declarat, la rândul său, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității „Ovidius” din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *