Acasă > Educatie > Rezultate remarcabile la concursurile școlare

Rezultate remarcabile la concursurile școlare

Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari se bucură încă de la începutul acestui an școlar de rezultate remarcabile la concursurile școlare care tocmai și-au început șirul.

După ce în 11 octombrie 2012, echipajul Școlii Gimnaziale „George Enescu” Năvodari (Alexandra Stan-cls. a V-a, Alexandru Bîrlădeanu-cls. aVI-a, Bianca Ianțuc-cls. a VII-a, Vlad Mitroi-cls. a VIII-a)a obținut o binemeritată Mențiune la concursul MathSpace organizat de Colegiul Național ”Mircea Cel Bătrân”, o prestigioasă instituție de învățământ constănțean, ne bucurăm în continuare de preocuparea elevilor școlii noastre în a aduce rezultate deosebite care să mențină instituția noastră printre unitățile școlare de elită.

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, s-a desfășurat la Călărași cea de-a VII-a ediție a Concursului de matematică “Ion Barbu – Dan Barbilian”  organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Călăraşi, concurs cuprins în Calendarul concursurilor naţionale şcolare în anul 2012, la care au participat elevi din toată țara, dar și din afara țării.

La nivelul clasei a VII-a au participat  112 elevi printre care s-au regăsit numeroși concurenți din instituțiile de învățământ constănțene, nelipsite din competițiile școlare.

Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari a fost reprezentată de eleva Bianca Ianțuc care a obținut o valoaroasă mențiune situându-se printre cei mai buni elevi din țară.

Concursul a fost organizat pe mai multe secțiuni la care au participat elevi din loturile olimpice naționale precum și din Republica Moldova și Bulgaria.

Manifestarea a fost susținută de personalităţi ştiinţifice şi culturale din ţară şi din străinătate.

Îi felicităm pe toți elevii noștri, participanți la aceste concursuri de anvergură care fac cinste școlii noastre și ne fac să ne simțim mândrică școala noastră își menține locul printre cele mai valoarese instituții de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *