Acasă > Monden > Rihanna, în concert la Bucureşti alături de Sia şi The Weeknd?

Rihanna, în concert la Bucureşti alături de Sia şi The Weeknd?

De ceva timp in piata concertelor muzicale din Romania se vehiculeaza faptul ca Rihanna va veni cu turneul ANTI si in Romania in aceasta vara.

Pentru ca o parte din colegii de presa au “furat startul” si-au ales sa anunte deja acest lucru inainte de a fi oficial, va confirmam si noi aceste zvonuri si, ca bonus, va spunem ca Rihanna nu va veni singura la Bucuresti si va fi insotita si de The Weeknd, asa cum se intampla in toate show-urile din Europa.

Concertul ar urma sa aibe loc in weekend-ul 13-14 august 2016 (inca un concurent pentru Summer Well si Spellground Festival) si exista si cateva voci care spun ca e posibil sa o vedem si pe Sia in cadrul aceluiasi show. Artista australiana este confirmata insa pe 13 august la un festival in Suedia, iar pe 12 sau 14 august e posibil sa cante la un festival din Norvegia.

Momentan insa nu este nimic oficial, mai ales ca Rihanna a inceput prost acest turneu si a amanat startul acestuia. Exista insa sanse foarte mari ca acest concert sa aiba totusi loc.

Rihanna a lansat la inceputul acestui an albumul ANTI, iar saptamana viitoare ar fi treubuit sa inceapa turneul mondial de promovare a acestuia.

 

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *