Acasă > Sport > Robin Hood şi-a găsit o variantă modernă la Constanţa

Robin Hood şi-a găsit o variantă modernă la Constanţa

Inspiraţi parcă din crezul celebrului personaj englez, membrii Asociaţiei Haiducilor şi-au propus să ia de bogaţi pentru a le da săracilor. Nu vă închipuiţi că vor aplica metodele străvechi, ci, promit haiducii constănţeni, vor fi extrem de politicoşi, şi vor bate mai întâi la uşă.

Unii constănţeni l-ar contrazice pe Valeriu Sterian pentru că la malul mării haiducii nu au dispărut. De la începutul săptămânii viitoare, Asociaţia Haiducilor din Constanţa, iese la luptă. Adoptand crezul celebrului Robin Hood, membrii s-au gândit să ia de la bogaţi, prentru a-i ajuta pe bătrâni, dar şi pe copii care sunt talenţi, însă părinţii lor nu le pot oferi nici măcar strictul necesar pentru ca ei să-şi îndeplinească visul. Primii 300 cei mai bogaţi constănţeni au fost trecuţi pe o listă şi cât de curând vor primi vizita haiducilor.  Membrii organizaţiei se mândresc cu bunele maniere şi înainte de a le cere bani bogaţilor, spun că vor bate la uşă. Nu l-a fel făcea şi Robin Hood, care a devenit celebru tocmai pentru lipsa de subtilitate.

Haiducii constănţeni vor să-şi extindă „teritoriul”. Vor înfiinţa sedii şi în alte judeţe.Şi asta nu e tot. Asociaţia e la malul mării are şi o nouă conducere.

Membrii asociaţiei vor să iasă în faţă şi cu ceva nou. La Piatra Craiului va avea loc o tabără în stil haiducesc. Regulile sunt stricte. Cine intră lasă afară orice poate fi considerat modern. Mai puţin telefonul mobil bineînţeles.

Primii doritori au şi apărut. Este vorba de 60 de străini toţi de viţă nobilă. Aceştia vor veni în România din partea prinţului Albert de Monaco. Pentru acţiunele care se vor desfăşura în tabără, participanţii vor plăti între 300 şi 3 mii de euro de persoană, pentru 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *