vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Editorial > Rog conducerea Liceului Decebal să mă dea afară retroactiv

Rog conducerea Liceului Decebal să mă dea afară retroactiv

 Înțeleg că onor conducerea Colegiului Național Mihai Eminescu se gândește să scape cât mai repede de o elevă, acuzată că presta activități nepotrivite cu statutul școlar. Ca atare, simțind cum mă ajunge brațul lung al legii, onorată instanță, stimați judecători aduși de barză (și neproduși în urma unui act sexual) voi mărturisi că:

În timpul frecventării cursurilor Liceului Decebal din Constanța (Industrial nr. 5) am comis următoarele fapte:

1. Am fumat în toaleta liceului în nenumărate rânduri

2. Am fost la zeci de majorate, unde m-am îmbătat ca un porc, am vomitat de două ori în dulapul gazdelor, am urlat diverse cântece cu versuri porcoase pe străzi, m-am luat la bătaie cu alți elevi la fel de beți de la un alt majorat, am pipăit de mai multe ori diverse eleve prin zonele intime

3. Fiindcă eram cam sărac și nu aveam de majoratele descrise mai sus, am vândut țigări la bucată altor elevi, cu suprapreț, ca să pot să scot bani de cheltuială. Videochat nu era pe vremea mea, n-am avut noroc.

4. În mai multe rânduri, împreună cu alți elevi, din vecini, am pus căcat în ziar, i-am dat foc și l-am pus la geamurile unor vecini enervanți de la parter, după care am bătut ca să deschidă, dar și pe preșurile de la ușile lor. Unii au încercat să stingă focul de pe preș…

5. Tot în compania acestor elevi (vecini) am legat cu sfoară clanțele ușilor unor vecini enervanți de balustrada de la casa scării și am sunat la sonerie până i-a lovit damblaua.

Acestea fiind mărturiste, rog conducerea Liceului Decebal din Constanța (Industrial nr. 5) să mă dea afară retroactiv.

Multumesc.

VALENTIN COMAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *