Acasă > Eveniment > Român prins cu 6 kg de droguri

Român prins cu 6 kg de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul  Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a inculpatului T.A., în vârstă de 37 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Anchetatorii au stabilit că la data de 25 ianuarie 2020, inculpatul T.A. a ajutat o persoană neidentificată până la acest moment, să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistrița, o cantitate însemnată de cannabis (expediată din Spania).
În acest sens, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat coletul, care conținea cantitatea de 6 kg de cannabis, de la respectiva firmă de curierat.
La data de 26.01.2020, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Sursa: Comunicat DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *