România donează Republicii Moldova materiale de protecție sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19

  •  
  •  
  •  
  •  
Ministerul Apărării Naționale anunță că donează Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecție sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.
Este vorba despre  echipamente de protecție sanitară (combinezoane, măști tip FFP2, măști chirurgicale și viziere), precum și alte bunuri de uz sanitar.
Această nouă tranșă de materiale donate vine în completarea demersului inițiat în luna aprilie 2020, când Ministerul Apărării Naționale a contribuit cu personal medical și 10 izolete produse în România.
Cele două ajutoare fac parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetățenilor din Republica Moldova, reiterat de către Președintele României cu ocazia recentei vizite la Chișinău.
Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susținere a autorităților Republicii Moldova, oferind un sprijin concret în efortul acestora de combatere a efectelor acestei crize, transmite MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *