miercuri, iunie 19, 2019
Acasă > Eveniment > România va participa la târgul de turism „Ferien Messe 2016” din Viena!

România va participa la târgul de turism „Ferien Messe 2016” din Viena!

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) va participa, în perioada 14 – 17 ianuarie 2016, cu stand național la târgul de turism “Ferien Messe 2016” din Viena.

Standul României va fi amplasat între cele ale Greciei și Turciei și va grupa 27 de firme și instituții cu activitate de turism. Printre expozanții de la standul României se vor afla Consiliile Județene Suceava, Gorj și Satu Mare, primăriile orașelor Satu Mare, Timișoara, Cluj, Alba Iulia, Oradea și Sibiu, stațiunile Băile Felix și Băile Herculane, Compania Națională Tarom, se arată într-un comunicat al ANT, remis luni AGERPRES.

În cadrul “Ferien Messe 2016” vor expune peste 700 de expozanți din 70 de țări. Târgul se desfășoară în paralel cu Autoshow Viena și atrage anual circa 150.000 de vizitatori.

În 2016, regiunea parteneră a standului Romaniei va fi județul Gorj. Acesta își va prezenta nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală, prin prezența la târg a ansamblului profesionist “Doina Gorjului”, care va evolua la stand și pe scena târgului.

România ca destinație culinară va fi prezentă, în 2016, în premieră, în programul de gătit în direct (live-cooking) de la GenussWelt, eveniment de promovare gastronomică care se desfășoară în cadrul Ferien Messe Viena.

Acțiunea are ca scop promovarea internațională a gastronomiei românești. Bucătarii români vor găti zilnic ‘live’ pe scena special amenajată în cadrul GenussWelt.

În data de 15 ianuarie, va avea loc “Seara României”, eveniment care în acest an va avea accente și specialități gorjenești, după cum precizează reprezentanții ANT.

Sursa: jurnalulromanesc.at

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *