ROMPETROL ascultă GEORGE ENESCU

  •  
  •  
  •  
  •  

Rompetrol ascultă muzica Festivalului George Enescu! Din 28 august, benzinăriile Rompetrol din București vor difuza muzică clasică, ca parte a colaborării cu Festivalul Internațional George Enescu.

Vor putea fi ascultate înregistrări din edițiile trecute, intrepretări ale unor giganți muzicieni ai scenelor internaționale. De asemenea, vor fi incluse în selecția de piese intrepretări ale câștigătorilor ultimei ediții a Concursului Internațional George Enescu. Muzica lui George Enescu, dar și a altor compozitori de renume va putea fi ascultată între orele 16:00 și 23:00 în 11 locații din București. Numele sonore ale festivalului vor fi aduse astfel mai aproape de publicul meloman și nu numai.

“Promovarea culturii și a artiștilor români și internaționali este un element important pentru dezvoltarea frumoasă și sănătoasă a comunităților. Suntem parteneri de tradiție ai festivalului George Enescu, iar anul acesta am vrut să aducem mai aproape de publicul român muzica festivalului, prin difuzarea ei în benzinăriile Rompetrol din București, pentru a aduce mai multă armonie, în ton cu tema ediției 2019.”  a declarat Alexey Golovin, director, department juridic și afaceri corporative, KMG International.

Rompetrol este de 10 ani partener al Festivalului George Enescu. În acești ani, a dezvoltat numeroase proiecte culturale, a adus artiști români și internaționali mai aproape de comunitățile locale și a promovat muzica clasică prin diferite inițiative. Activitățile susținute de KMG International în cadrul Festivalului includ gala evenimentului, Royal Concert Orchestra Amsterdam iar, în cadrul concursului, Grupul a susținut prezența mai multor artiști din Kazahstan. În cadrul ediției 2019, Rompetrol și Festivalul George Enescu au dezvoltat mai multe proiecte asociate, printre care se numără quiz-uri și concursuri pe diferite canale media –radio și online, care premiază publicul audiofil cu bilete la diferite concerte din cadrul festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *