Rompetrol sprijină Spitalul Județean de Urgență Ploiești

  •  
  •  
  •  
  •  

KMG International, prin brandul Rompetrol, continuă să sprijine sistemul medical și autoritățile, în contextul pandemiei de COVID-19.

De această dată, Grupul sprijină Spitalul Județean de Urgență Ploiești, prin asociația „Dăruiește Aripi”, în achiziționarea de aparatură medicală și echipamente care să susțină activitatea cadrelor medicale. Printre acestea se numără un aparat UV pentru detectarea venelor, două aparate tip electrocardiograf, un defibrilator, un aparat folosit pentru administrarea tratamentului pentru pacienții cu vârste fragede și echipament de protecție pentru personalul medical.

Până în prezent, KMG International, prin companiile membre, a sprijinit activ lupta împotriva COVID-19, prin donații de carburant în România, Bulgaria, Republica Moldova, sprijin financiar pentru unitățile medicale din județele Prahova și Constanța, achiziționarea de reactivi pentru Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, în vederea cercetării genomului de coronavirus care afectează populația României. Deasemenea, prin Crucea Roșie Română, compania va achiziționa o unitate mobilă de terapie intensivă, care va fi utilizată pe durata pandemiei pentru asigurarea suportului rapid, acolo unde va fi cea mai mare nevoie și, ulterior, în situații de urgență.

Sprijinul companiei în lupta împotriva pandemiei de coronavirus depășește 400.000 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *