miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Social > S-a dat startul distracției la Eforie

S-a dat startul distracției la Eforie

Oraşul Eforie este în sărbătoare. Primăria continuă tradiţia şi să startul maratonului de distracţie Euforia Eforiei. Din program nu vor lipsi întrecerile sportive, paradele de costume sau proiecţiile de film reunite în cadrul unui festival inedit, desfăşurat sub clar de lună.

Oraşul Eforie va fi în sărbătoare timp de cinci zile. Până pe 17 august, în staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud se desfăşoară Euforia Eforiei.

„Un eveniment pe care îl organizăm în perioada cea mai aglomerată a anului, atunci când avem cei mai mulți turiști. Stațiunea este plină de turiști și o spun cu satisfacție, pentru că de câțiva ani, în această perioadă, este aceeași situație”, a spus Ion Ovidiu Brăiloiu, primarul orașului Eforie.

În prima zi, la manifestări au luat parte subprefecții județului Constanța, Consulul general al Rusiei la Constanța, dar și Consulul general al Republicii Turcia.

„Dacă în anii anteriori nu au venit aici prea mulți turiști din Rusia, acum se observă o tendință de creștere. Știm că acum stațiunea Eforie se situează în preferințele turiștilor ruși“, a spus Mikhail Reva, Consulul general al Federației Ruse la Constanța.

„Consider că evenimentul nu este numai o acțiune de promovare, ci este o acțiune culturală. Faptul că în această acțiune culturală au fost incluși și etnicii noștri turci și tătari este un motiv de bucurie pentru mine“, a afirmat Ali BOZÇALIŞKAN, Consulul general al Republicii Turcia la Constanța.

O premieră în programul de anul acesta al evenimentului Euforia Eforiei este organizarea unor seri de film în aer liber.

Din programul manifestării Euforia Eforiei nu vor lipsi nici anul acesta întrecerile sportive, concertele sau paradele de costume, dar nici târgul de antichități devenit deja un brand al stațiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *