S-a grăbit spre moarte

Finalul anului 2013 a adus unei familii din Constanţa o tragedie fără margini. O tânăra de numai 20 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație, produs seara trecută, între localitățile Pecineaga și Dulcești. Fata era singură în mașină și se îndrepta spre tatăl său. Lipsa de experiență la volan și viteza excesivă i-au curmat brusc destinul.

Fata de 20 de ani plecase din Pecineaga spre Dulcești pentru a-și aduce acasă tatăl, de la lucru. Pe drumul dintre cele două localități s-a produs tragedia.

“Am auzit o bubuitură de la cabină și când m-am uitat am vazut-o dându-se peste cap. Când m-am apropiat, fata era deja jos în față alături de mașină […] decedată”, a declarat un martor al accidentului.

Tânăra nu purta centura de siguranță, iar în urma impactului a fost proiectată prin parbiz. Nu a avut nicio șansă.

“Se pare, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul direcției de mers, a derapat, a părăsit partea carosabilă […] în momentul părăsirii părții carosabile s-a răsturnat, iar în momentul răsturnării, conducătorul auto, o persoană de sex feminin, a fost proiectată pe geamul lateral față stânga, după care a decedat”, a declarat ag. pp. Adrian Buzică, Poliția Rutieră Mangalia.

 

R Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *