vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Sanatate > S-a întâmplat o minune…

S-a întâmplat o minune…

Vești bune pentru familia fetei internate în urmă cu două săptămâni la Spitalul „Sfântul Spirion” din Iași. Este vorba de Monica Neamțu, pacienta care a suferit mai multe intervenții chirurgicale din cauza unei sarcini extrauterine. Tânăra începe să-și revină și respiră singură, fără ajutorul aparatelor.

Monica Neamțu, botoșăneanca de 19 ani, care a fost internată în urmă cu două săptămâni în stare gravă, a fost deconectată de la aparate și respiră singură. Medicii au constatat o ameliorare a stării de sănătate și sunt încrezători în privința șanselor de recuperare.

“În ceea ce privește celelălte funcții, mă refer la hemodinamică, la funcția renală, se constată o ameliorare. Evident, după mai mult de două săptămâni de  terapie intensivă, intensă, în scopul stabilizării, salvării funcțiilor vitale și a  vieții pacientei, echipa din Terapie Intensivă, are speranțe în acest moment de un prognostic îmbunătățit”, a spus conf.univ.dr. Diana Cimpoesu,  purtător de cuvânt Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Vă reamintim că tânăra de 19 ani a fost operată în luna martie la Maternitatea „Elena Doamna” în urma unei sarcini extrauterine. Din păcate, din cauza unor complicații aceasta a fost supusă la aște două intervenții chirurgicale. La Spitalul „Sfântul Spridon”, Monica a fost operată pentru a patra oara, în urmă cu o săptămână.

Redactor: Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *