vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > S-a sinucis la serviciu

S-a sinucis la serviciu

O şefă de serviciu de la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, sucursala Tulcea, s-a sinucis în propriul birou. Femeia de 53 de ani venise la muncă şi duminică pentru a ajunge la zi cu unele dosare, iar astăzi de dimineaţă a fost găsită de colegi  fără suflare.

Femeia lucra la ANM din anii 80, iar colegii spun că în ultima vreme era măcinată de o depresie puternică. Nu a spus nimănui despre ce e vorba şi nici nu a apelat la ajutor de specialitate. Lângă corpul neînsufleţit al femeii au fost găsite două bilete de adio: unul pentru familie, celălalt pentru colegi.

“A explicat în bilet de ce a făcut acest gest? A spus că este vorba de probleme familiale, nu de probleme de serviciu. Nu învinuieşte pe nimeni, sunt problemele dumneaei personale.” a spus Adriana Popescu, director la ANPM Tulcea.

Femeia care s-a sinucis în propriul birou lucra la ANPM ca şef al Serviciului Monitorizare, iar ultima oară a fost văzută duminică după-amiaza.

“Din primele cercetări efectuate reiese că ieri a lucrat, iar în jurul orei 18 a fost văzută ultima oară de o colegă.” a afirmat Ali Izet, directorul ITM Tulcea.

Poliţiştii şi inspectorii ITM din Tulcea au deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost victima unui act criminal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *